Stogo priedai

Turbūt ne vieną kartą esate matę stogus, kurie itin patraukliai atrodo? Manote, jog tai dėl kvalifikuotai atlikto darbo? Tikrai taip, bet yra dar viena svari priežastis – kokybiškos medžiagos – stogo priedai. Tokios detalės yra be galo svarbios, nes jomis pritvirtinama stogo danga, ji užtvirtinama ir užsandarinami visi plyšiai, kad pro juos nepatektų vėjas, krituliai ir įvairios vėjo atnešamos šiukšlės, šakelės. 

Stogo dangos priedai – įvairybių gausybė

Kiekvienam stogui reikalingi tvirtinimo ir sandarinimo priedai, taip pat ir kitos dalys, kurios skirtos stogui. Stogo dangos priedai gali būti įvairiausi, pagal paskirtį, medžiagas, spalvas ir kitus kriterijus. Jų pasirinkimas priklauso ir nuo to, koks yra stogas: šlaitinis, plokščias, čerpinis, skardinis, bituminis ar kitokios dangos. 

Galite rinktis iš plataus stogo dangos priedų asortimento.

  1. Sandarinimui skirti priedai. Tai yra įvairios statybinės juostelės ir juostos. Pvz., kraigo, kamino ir kitos juostos. Tokios medžiagos būtinos tam, kad būtų: apsaugota viršutinė stogo dalis, užsandarinti tarpai esantys tarp kamino ir stogo dangos, taip pat uždengti kitus tarpus. Šie stogo priedai labai svarbūs stogo ilgaamžiškumui ir pačiam namui. Todėl, kad nesikaupia drėgmė, o palėpėje nebūna per karšta, nes yra tinkami papildomi sluoksniai: termoizoliacinis, hidroizoliacinis. 
  2. Saugumą užtikrinantys stogo priedai. Taip jau kartais atsitinka, jog tenka užlipti ant stogo ir tuomet labai smagu, jei yra tvirtos kopėtėlės ar tilteliai, kurie leidžia saugiau prieiti į norimą vietą. Taip pat vertos dėmesio užtvaros (dar vadinami sniego atitvarais), nes apsaugo nuo didelio sniego kiekio ir apsauginės tvoros (atramos), kurios tam tikrais atvejais net būtinos.
  3. Stogo priedai skirti ventiliacijai (kaminėliai). Tai labai svarbu, jei kaupiasi drėgmė, pvz., po renovacijos. Taip pat ir dėl to, kad nebūtų stogo dangos deformacijos ir nemažėtų dangos eksploatacinis laikotarpis.
  4. Tvirtinimo funkciją atliekantys stogo priedai. Tai įvairios detalės, kurios skirtos stogo dangos ir jos dalių tvirtinimui. Šiuo atveju svarbu ne tik gerai pritvirtinti, bet kad ir tokie stogo priedai būtų kokybiškai pagaminti iš gerų medžiagų. 
  5. Ir kiti stogo priedai. Pvz.:
  • stoginės plėvelės (difuzinės, garso izoliacinės) apsaugančios nuo drėgmės ir ne tik;
  • pakalimai – stogo apdaila, prieš pasirenkant reikėtų atsižvelgti į spalvas ir medžiagas, kad būtų tinkamai priderinti prie bendro namo vaizdo;
  • nemažai įvairių gaminių stogui, kurie gaminami pagal individualų užsakymą, pateikiant jį Skardininkai.lt komandai. 

Jei reikia, galima pasitarti (pvz., dėl izoliacinės plėvelės), kokie priedai stogui yra geresni,  ko reikėtų Jūsų stogui ir t. t. 

Kodėl verta rinktis Skardininkai.lt?

Profesionali kokybė, laiku atliekami darbai ir įvykdomi užsakymai (pvz., stogo priedų gamyba), dėmesys kiekvienam klientui ir jo stogui – kelios pagrindinės priežastys, dėl kurių verta rinktis Skardininkai.lt. Taip pat yra dar vienas svarbus argumentas – tai itin gera kaina. Turint omenyje ir paslaugų teikimo, ir gaminių pardavimų kainas. Be to, čia dirbantys profesionalai visada gali patarti ir rekomenduoti tai, kas būtų geriausia Jums; pasiūlyti optimaliausius variantus, kurie tiks kokybės ir kainos atžvilgiu bei suteiks pastatui patrauklumo.

Skardininkai.lt pasiūloje stogo dangos priedai šlaitiniams, plokštiems, skardiniams, čerpiniams ir kitiems stogams. Tad tikrai rasite visko, ko reikia Jūsų namo stogo dengimui. Stogo priedai ne tik gaminami, bet ir montuojami. Darbus atlieka patirtį turintys kvalifikuoti specialistai. 

Nesistenkite tapti blogais stogdengiais, o iš karto kreipkitės į Skardininkai.lt! Ir Jūsų stogas bus nepriekaištingas!

Užklausos forma

Susisiekite su mūsų komanda, kad gautumėte tikslesnius atsakymus, ir mes rasime būdą, kaip Jums padėti. Atsiųskite mums el. laišką ir mes netrukus susisieksime.

    Kontaktai

    Rekvizitai

    UAB “VT GROUP”
    įmonės kodas: 302594654
    PVM kodas: LT 100005964616
    Adresas: Vilkpedės g. 10-20, Vilnius
    Pašto kodas: LT – 03151

    Sąskaitos Nr. LT064010042403126580
    LUMINOR BANK AS SWIT/BIC kodas AGBLLT2X